...H E L G E N...

2017-02-26 @ 10:45:06
Nu har helgen gått. Mina tankar har gått i varv. Vet snart inte vad jag vill med allt. Hoppas jag kan komma fram med ett svar snart.
 
Denna vecka har jag varit hemma med fullt betalt då min brukares familj haft influensan & vill inte jag ska få nåt. Men imon ska jag få åka till jobbet & de längtar jag massa. Få återgå till det vanliga igen :)
 
I fredags så åkte barnen & jag till Coop här i stan då "Pansar" från Gladiatorerna skulle komma & göra reklam för sin korv. Han skulle komma från 14-18 :) vi kom runt 14.05 men då hade han inte kommit. 1 timme sen var han, barnen var lite griniga men vad duktiga dom var ♡ äntligen fick dom hans autograf & såklart en bild tillsammans med honom. 
 
 
I lördags så lämnade jag familjen hemma & begav mig till bowlinghallen då min mamma skulle spela match med BK oden Damer. Satt med min pappa & andra. Det var väldigt trevligt & bara få va själv. Inga barn eller sambo med. Bara jag, min pappa & gott sällskap. Jag önskar att jag kunde få fler såna dagar. Sen hem & såklart fick man fixa lunchen :( sen begav vi oss på cykeltur till en lekplats & lekte av oss i 2 timmar. Hade med oss fika. Hade systemkameran med mig men jag gör en egen inlägg om det ikväll eller imon :)  såklart mello mys på kvällen med äppelpaj. 2 rätt låtar gick vidare till final.
 
Idag || S Ö N D A G || är de en slödag. Vi har tänkt & gå på bio idag :) mannen i huset skulle boka biljetter men blir väl jag som VANLIGT som får göra det :( hoppas ni alla får eb toppe söndag ♡


RSS 2.0