Julafton 2017

2017-12-28 @ 14:37:53
Denna julafton var vi hemma hos Mathias föräldrar. Vi tar varannan år så nästa år är vi tillsammans med min famikj & är nog här hemma hos oss nu när vi har hus ;) 
 
Men morgonen startade med go frukost i finrummet med julmusik på & tände de 4:e ljuset i adventljuset. Barnens ögon gick ofta mot granen & all julklappar där under. Barnen fick leka sen medan vi vuxna gjorde iordning Janson som vi skulle ha med oss. Sen delade vi ut julkalppar här hemma som vi köpt till våra barn. Majken & Arvid läste varannan paket. Sen var de öppning & vi vuxna fick såklart också julklappar ;)
 
 
 
 
 
 
 
Vi gjorde oss iordning, sen åkte vi upp till mina föräldrar med syskon där vi fick julklappar av dom & barnen var överlyckliga över sina julklappar. Blev tyvärr en stressig stund där uppe men nästa år kan vi njuta mer av varandra. Vidare sen åkte vi till Mathias föräldrar där vi skulle va resten av dagen/kvällen. Mathias faster Inger & Mathias syskon med familj var där med ;) Barnen kollade på "Kalle Anka" med fika medan vi vuxna satt & pratade med vår fika vid bordet. Sen kom Tomten på besök & gav oss alla en julklapp & önskade oss God Jul. Sen blev de julklappsutdelning av all julklappar & mina barn var glada över sina julklappar. Inga leksaker utan mest kläder & dom var nöjda för det ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På kvällen spelade vi lite spel & man har alltid det trevligt med dessa fina människor ;) Vi var sist av alla hem som alltid, men det gör vi gärna. Barnen var vakna tills vi kom hem & sen somnade dom gött. Dan efter var de full fart med all julklappar. Barnen fick massa av presentkort på H&M & lindex, så igår var vi på stan & shoppade loss ;) barnen fick välja exakt de ville förutom en tröja som Majken ville ha som jag sa nej till ;) 
 
Hoppas ni alla haft en toppen JUL med era nära & kära. Nu planera Nyår med våra vänner ;) 
 


RSS 2.0