Påsken över, barn längtan, midsommar 2017 & ny jobbvecka.

2017-04-17 @ 20:56:09
 
Dessa fina 2 barn & dessutom mina barn. Visst är man sugen på en 3:e barn med Mathias & ge mina barn en lillebror eller en lillesyster. Det har dom t.om sagt själva att det vore roligt & mysigt med ett syskon till. Om vi skulle besluta för ett barn till så blir de sista. Räcker gott med 3.
 
I torsdags så firade vi vår fina svägerska, Faster & syster till Mathias. Hon har fyllt 40 år & de gjorde hon när dom bodde i USA. De kom förra lördagen & åkte igen nu i lörsdags tillbaka till staterna. Tur att dom kommer hem för gött den 1 Aug efter 3 år i USA. ÄNTLIGEN har dom fått en bostad att bo när dom kommer tillbaka. Det känns bra. Jo, så i torsdags hade hon en stor 40 års kalas för släkten & vännerna. Riktigt skoj var det & hon fick riktiga fina presenter. Vi satt tillsammans med Mathias bror med familj & dom frågade oss om vi ville fira midsommar med dom i sommar i Leksand ;) vi sa såklart ja. Vi var där 2010 när Majken var riktigt liten. Den midsommar minns man & så i år drar vi upp igen till Leksand. Denna gång får Arvid se allt detta & Majken mkt äldre denna gång.
 
Barnen sover & håller på med all plock som man gör hemma. En maskin går där nere som ska hängas upp & imon börjar jobbveckan igen. Imorgon får jag ta bussen till Tidaholm då Mathias är ledig imon & behöver ha bilen. Tur att bussen går så bra dit & hem. Perfekt med lite musik i lurarna & bara vara sig själv ;)
 
Strax är Bönderna slut & göra sig iordning för natten ;)


RSS 2.0