Massa av snö ^^

2016-11-06 @ 18:59:18
Ja, vad ska man säga. Vad snö det har kommit till Falköping. Redan i fredags imorse så hade snön kommit så jag fick åka försiktigt ner till Mathias jobb & underbar som han är, bytte han till vinterdäcken <3 så jag kunde åka säkert till jobbet (Tidaholm), resan dit gick bra.
 
Började ju snöa rejält igår & imorse så var hela gatan täckt med snö. Mathias blev tvungen att åka redan kl.7 imorse för att åka & jobba. Han var inte hemma förren kl.16 sen men han var hemma en stund på lunchen. Barnen vakndade imorse & vi åt frukost. Sen bakade vi direkt lite kladdkakemuffisar & sen när de skulle svalna så tog vi oss ut, för vi behövde ju skotta hela uppfarten, eller snarare jag fick göra det. Efter skottningen gick vi in & tog en fika i gillestugan & kollade på "Bamse & tjuvstaden", lika roligt som alltid. Sen har vi bara tagit det lugnt hemma, plockat, diskat, tvättat mm. 
 
 
Just nu kollar barnen på "Rio 2" för sen är det läggdags för imon är det skola & förskola igen. Barnen har haft höstlov. Nu ska jag fortsätta & kolla lite på nätet.


RSS 2.0