Renovering av gillestugan

2016-07-15 @ 22:09:53
Passar på att blogga lite medan barnen sover & Mathias är i garaget, pysslar med sitt ;)
Njuter lite av min egen tid här framför datorn & lyssnar på mina låtar på Spotify. Jag kan berätta att typ gillestugan är klart. Min underbara Mathias har lagt den nya mattan, det är så himla fint. Bara lister som ska spikas fast, sen är det klart att inreda med hyllor, tavlor, ett rund bord som vi har köpt med stolar som vi köpt via en sida på Facebook ;) sen ska vi nog beställa en väggdekor tänkte vi. En stor världskarta tänkte vi, men frågan är om den ska va svart eller i färg? Vi få se eller med text om varje land?
 

Längtar att få inreda i vår stil. Dessutom har Mathias, den underbara mannen gjort en tv bänk som ska sättas fast på väggen helt utan ben, så de blir lättare att dammsuga mm ;) dessutom har fixat & gjort allt så kablar mm inte ska synas, som ni ser de hållen vid tv:n ;) kommer bli så klokrent när allt är klart ;)
 
Min sambo ska ni veta är en helt underbar Man, som jag älskar otroligt mycket. Han är lika envis som jag(bra det), han vill verkligen att allt ska va rent & fint. Trots sin semester så har han slitit med detta rum, så de ska bli klar innan han börjar jobba igen. Han har nästa vecka också semester men på tisdag fyller han år, då ska jag & barnen ta med honom på en utflykt tänkte jag. Vår nästa projekt blir vardagsrummet som ska va klar innan den 1:a advent har vi sagt. Det projektet ser jag framemot för då ska vi riva ner en vägg som är mellan vardagsrummet & finrummet just nu, så de kommer bli en lång vardagsrum som vi ser framemot, där vi man samlas våra nära & kära. Ser framemot att få pyssla där inför julen ;) då min familj ska fira jul här hos oss ;)


RSS 2.0